"Чихний чимэг болсон аялгуу сайхан монгол хэл, Чин зоригт өвгөд дээдсийн минь өв их эрдэнэ." 
- Б.Ринчен

Тэмүүлэн

Жигнэсэн цагаан будааг тасалгааны температурт хэр удаан хадгалж болох вэ? Бас хөргөгчид хэд хонуулж болох вэ?

Асуулт
  • 0
2 Хариулт •••
    • 1
    2022-01-21T18:18:11+08:00

    Хөргөгчид 3-4 хоног, тасалгааны температурт 12 цаг.

    • 0
    2022-01-21T18:35:49+08:00

    Ер нь үнэрлээд үзэхэд мэдэгдэнэ, эвгүй үнэртэй болсон байна. Эвгүй үнэртэй болно гэдэг нь бактер үржсэнийх. Гэхдээ заавал үмхийртэл нь хадгалах шаардлагагүй. Өрөөнд 10 цагаас илүү удаан байлгаж болохгүй. Цагаан будаанаас айхтар хордохгүй гэж хүмүүс боддог боловч муудсан цагаан будаа идээд гүн хордсон тохиолдол байдаг гэнэ шүү.

Хариулт үлдээх